2020-01-15 587 views
剛剛食完這間店, 食物味道整體可以, 環境裝飾ok, 但坐下位置很迫, 坐櫈係中學生的櫈, 又細又唔舒服, 雖然有張墊, 但起不到作用, 似文青式學校飯堂。雖然店內走環保路線, 但食物吃了一轉後開始汁液混合, 沒有碟可更換, 只可改用碗食。食物幾特色, 非一般傳統齋鋪, 菜色新派, 我喜歡的有:- 咖哩魚旦蘿蔔, 魚旦質感相當似又有🐟味- 麻醬🐔絲青瓜絲, 好開胃- 藍莓汁山藥片- 煎壤3寶- salad bar, 有羽衣甘藍, 粟米, 車里茄, - brownies, 甜但可接受- 還有關東煮, 但我沒有試- 還有涼瓜胡椒味菜湯 , 味道怪怪- 生果選擇少, 今晚有橙, 西瓜及哈密瓜, refill速度慢, 我都沒有試吃限時90分鐘, 10分鐘前會催你夠鐘收銀應該係老闆, 態度總括食物味道可以。

食物幾特色, 非一般傳統齋鋪, 菜色新派, 我喜歡的有:
- 咖哩魚旦蘿蔔, 魚旦質感相當似又有🐟味
- 麻醬🐔絲青瓜絲, 好開胃
- 藍莓汁山藥片
- 煎壤3寶
- salad bar, 有羽衣甘藍, 粟米, 車里茄,
- brownies, 甜但可接受

- 還有關東煮, 但我沒有試
- 還有涼瓜胡椒味菜湯
, 味道怪怪

限時90分鐘, 10分鐘前會催你夠鐘

收銀應該係老闆, 態度

總括食物味道可以。