2014-05-01 1520 views
朋友一早訂咗臺同我慶祝生日,可惜個個公事繁忙,所以最後遲到冇咗張臺,要再排過。 係等嘅其間,不斷聽到左舖同呢度都喺度播同一首生日歌,鬼咁大聲。再留意買兩間鋪頭嘅佈置、餐食物、招牌、橫額,不禁聯想其實兩間鋪係咪同老細。我哋呢班求知欲旺盛嘅少女當然要向店員查個究竟,原來兩間鋪頭係因為老闆間嘅不和,所以分開左做,但呢間鋪頭個大廚先係原創個個,因此兩間餐廳既野好似,但呢間價錢抵d。其實等既期間已經知到店員好細心,又會猛咁同我地講唔好意思等咁耐(但其實係我地自己錯遲到),又會同我地傾下計,介紹食物,又主動問我地食物味道滿唔滿意。最surprised係我地埋單個時,店員問我地飲唔飲酒,之後送我地一人一shot,我太快未cheers就飲左,所以又即刻送多我一杯lol 免費小食calamari:魷魚圈鮮,外層醬薄而唔油,可口既小食,可以自己食成碟 ,配泰式酸辣醬夾DPrawn Salad:好想要crutons,所以問左店員,可以送我crutons蝦唔梅且爽甜,個salad dressing酸酸甜甜地,好清新,食慾大增呢!題外話,order prawn salad一大原因係因為我好想食avo

免費小食
題外話,order prawn salad一大原因係因為我好想食avocado,但上碟一件都搵唔到,同店員講,佢就另外俾番成碟avocado我,好感動,服務頂瓜瓜!
Chicken Skewer:係鐵板上既,熱辣辣,味道好香有D印度香料味(黃薑粉),而且肉質滑而富有汁,配埋d雜菜就無咁熱氣
Ribs:好稔,烤得剛好,離骨入味!
4 Season Pizza:料多得很(雞肉、薯仔、菜、酸忌廉),口感好多好層出不窮。批邊脆,中間軟,係pizza既完美之作。
d smoothies好好飲,我飲既係kiwi strawberry,仲有上面既畫花,入落好甜好fruity
Happy birthday to me!!
全店播住hyper到爆既生日歌,好開心,仲送上一件雪糕cheesecake我
生日本黎呢度過好開心,服務有人情味同貼心!
2014-04-14
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$160 (Dinner)