2019-11-23 81 views
呢間Cafe不嬲都好受歡迎,好多女仔鍾意黎影相同埋同朋友gathering 。因為佢唔單止環境靚,食物嘅賣相都好靚,啱晒女仔黎傾計或者影相。今日咁岩經過,見到佢有萬聖節主題既menu,咁就梗係一定要試吓啦。好彩佢嘅時間比較早,雖然都係好多客人,但係等左一陣位就入得啦。呢杯毛毛怪獸賣相真係超可愛啊,忍唔住係咁幫佢影相。仲有驚喜嘅係,估唔到佢飲落都幾好味,唔會太甜,反而仲幾解渴。朋友就飲呢個極品oreo奶昔,佢嘅賣相都好靚。我試咗一啖,估唔到佢嘅味道仲好味呀。佢有好多Oreo碎,雖然係奶昔,但係又唔會太膩。最後嘅甜品係呢個惡魔Oreo蜜糖吐司,又係一上枱就忍唔住係咁影相。呢間Cafe嘅蜜糖吐司不嬲都好好味,估唔到Oreo味仲正。一啖吐司一啖雪糕,但係食落又唔會好重罪惡感,因為佢唔算太甜,非常啱女仔食呀。呢間Cafe環境又靚,又成日有特別嘅Menu,唔怪得咁多客人啦。我同朋友食飯,好多時候都會揀呢間餐廳架。