2021-10-29
HOHOHO👻👻👻 Halloween is coming🎃🍴💫..呢個萬聖節 真係感覺開心又甜蜜啊🥰 點解❓因為尋日就食左呢餐豐富既應節特備套餐🍽,秋意漸濃既日子🍂,真係邊食邊感受到呢份幸福感,節日就係要有既儀式感喔❣️。【萬聖節 2人套餐】🍽 Halloween Set for 2🎃Salad:🥗 llCaesar Salad w/ ChickenAppetizer:🌮 ll Cheese Tortillas w/ Handmade Salsa & Tuna SaucePasta:🍄 llSpaghetti w/ Black Truffle Cream Sauce🦐 ll +$10Shrimp Spaghetti w/ Fresh Tomato SauceDessert:👻 llHazelnut Chocolate Honey ToastDrink:🍓ll & 🖤 ll適逢10月既Halloween🎃,當然唔少得食個應節既萬聖節造型套餐喇🥳。呢個1️⃣0️⃣月 Dazzling Cafe 就推出左造型可愛又甚具節日氣氛既菜式,套餐超級豐富😍,真係好eatable & IGable 啊啊啊。2
呢個萬聖節 真係感覺開心又甜蜜啊🥰 點解❓
🦐 l[蕃茄明蝦義大利麵 (銅鑼灣限定)]l +$10
Dessert:
👻 l[猛鬼墓園 🍞金莎榛果巧克力蜜糖吐司]l
Drink:
🍓l[莓怪 Berries Monster]l & 🖤 l[祿魔 Milo Monster]l
2款意粉🍝 一貫水準喔。
甜品既 l[猛鬼墓園 👻 金莎榛果巧克力蜜糖吐司]l 🍞 真係好打卡able, 而2杯特飲🍹 同樣味道濃濃 (美祿 &莓莓) 造型精緻得意,超級可愛呢。
環境舒服捨意💫。
而且價錢都係 $388🥰,千奇唔好錯過啊啊啊。 唔係又要等到下年喔👻