2019-10-20
同老公兩個去銅鑼灣行街買衫順便食埋 Dinner, 行到六點上左皇室堡3/F, 揾左間好舒服嘅 cafe, 其實之前同朋友都去過佢地另一間分店,已經覺得環境好靚食物又好味,尤其佢地嘅甜品,絕對係為甜品控而設的,今次係比佢地 Halloween Special Menu吸引。優惠期由18 Oct - 3 Nov 2019 好開心可以先食為快✌ 可惜有 part靚景位 清潔中未能享用。個 Set包左兩杯特飲 好鬼馬又好好味極品Oero奶昔 香濃 Oero 味道,口感豐富調得質地適中可口我揀左另一杯叫毛毛怪獸,好可愛嘅名字,欣賞好耐先捨得飲,好鬼靚感到好有心思同心機整的。估唔到係波子汽水味沙冰配搭埋 d糖果裝飾! 跟著係香料雞腿凱撒沙律兩件大燒雞脾配凱撒沙律,熱辣辣的雞肉有彈性雞皮燒得香連皮都食埋,需簡單但好味道,新鮮沙律菜。另外可自選一款意粉,當然我地揀本店限定啦! 蕃茄明蝦意大利麵,芝士滿滿野味,滋味蕃茄醬香甜卦在每條意粉,麵條彈性高明蝦爽口好好嘅配搭,無得輸。最後當然係我最喜愛的甜品,惡魔 Oero蜜糖多士,除左賣相💯 外好有 Heart去佈置,味道仲要香甜,脆脆外表鬆軟嘅麵包心,雲
為快✌
可惜有 part靚景位 清潔中未能享用。
個 Set包左兩杯特飲 好鬼馬又好好味
極品Oero奶昔
香濃 Oero 味道,口感豐富調得質地適中可口
跟著係香料雞腿凱撒沙律
另外可自選一款意粉,當然我地揀本店限定啦!
最後當然係我最喜愛的甜品,惡魔 Oero蜜糖多士,除左賣相💯 外好有 Heart去佈置,味道仲要香甜,脆脆外表鬆軟嘅麵包心,雲尼拿雪糕球,綿花糖,餅干,朱古力配埋練奶,但出奇唔會過甜,剛剛好啱晒我地!