2020-12-06 66 views
聽過burger joys很久了,但一直都沒機會去。前排和朋友在灣仔行完街,見到呢間好chill嘅burger joys,就去食下!餐廳內全是高枱設計,感覺好chill。而且這裡的burger,絕對值得一試,因為製作都頗用心的!🍔雞肉漢堡:配料十足的burger,大大塊蕃茄+菜etc配上煎得好香、肉質好嫩同大大塊嘅雞扒,還有好濃嘅cheese香味,一口咬落去真係好滿足。🍔魚柳漢堡:朋友點的魚柳漢堡同樣大大塊魚柳,而且魚肉嫩,餐廳還幫她把漢堡cut開了,更方便食。🍟薯條:這裡的薯條一點也不會感覺很油膩,而且可以看到薯仔皮的。朋友問我,你喜歡吃粗還是幼的薯條?我答,有薯仔皮的薯條就是perfect!🌟蒜香雞翼: 如果我是來睇波,一定會點多些雞翼!雞翼調味得好惹味,皮脆之餘還有甜酸醬的味道。有機會要再來吃其他高質burger,再次感受吃burger的快樂

雞肉漢堡

蒜香雞翼