(Non-member)
2010-03-27 9 views
前日去左CPK,因為我同3個fd都好想食pizza,同時又要就shopping地點,最終揀左依度食diner。7點半左右到左,門口已經有好多人登記,但系我地都沒轉o太,登記左等下,等既時間我地商量定食咩好hehe,約20分鐘左加,我地有台入左去坐低。侍應好主動埋黎介紹飲品野食,不過我地都系決定叫返自己諗定既野食。生菜包仲keep到水準...好食,chicken caesar d菜e然新鮮d雞又正,carbonara是我地至愛次次都要食佢,milan pizza都ok聞落幾香菇味又好食...幾特別=],brownie必食...真系好正。環境吾錯,侍應服務友善主動,下次要同屋企人黎先。=]yeahyeah
2010-03-24