2011-05-29
2011-05-11**趁著假期,,我們Happy Happy Family 的一伙人又聚首一堂啦,,分外開心 :]是次選了去 風月堂,,談天說地,,風花雪月? xD一大張長枱容納我們一行10人,,環境很光猛,,座位也闊落舒適,,menu有曬相俾你慢慢揀野食,,再自己喺order紙度tick 野食,,有埋價$$俾你睇,,呢度既野食出名靚靚,,果然,,食物的賣相都很出衆,,但味道就只能說是中规中矩,,1. 雜果沙律,,分量不多,,我自己一人也可以KO掉,,哈,,但味道清新,,水果也很新鮮,,good2. 金菇肥牛卷,,多汁,,肥牛也不鞋口,,配以中間的carrot絲,,不錯=]3. 石鍋飯,,,煎得好靚既太陽蛋,, 4. 意式飯,,濕度啱啱好,,食落帶小小cheese既creamy,,like 5. 炒烏冬,,好香,,料都好足,,但油咗小小,,6. Eel Pizza,, 分量不多,,,但勝在足料,,7. 一衆甜品,,,賣相靚到唔舍得食,,哈,,但味道我就覺得一般,,可能系我唔多like 格仔餅啦,,呢度既雪糕都麻麻地,,反而千層酥唔錯=] 下次再食呢度成晚都好多人呀,,一枱走咗又有下一
是次選了去 風月堂,,談天說地,,風花雪月? xD
一大張長枱容納我們一行10人,,
環境很光猛,,座位也闊落舒適,,
menu有曬相俾你慢慢揀野食,,
呢度既野食出名靚靚,,果然,,
食物的賣相都很出衆,,但味道就只能說是中规中矩,,
3. 石鍋飯,,,煎得好靚既太陽蛋,,
5. 炒烏冬,,好香,,料都好足,,但油咗小小,,
6. Eel Pizza,, 分量不多,,,但勝在足料,,
呢度成晚都好多人呀,,一枱走咗又有下一枱客,,服務員成晚都好忙,,但完全冇燥,,仲好樂意幫手take potos添,,雖然效果麻麻地,,哈,,
希望Happy Happy Family can last 4ever ,, love :]