2024-01-10 306 views
💛Blend & Grind (堅尼地城)地址:堅尼地城吉席街20號地下2號舖星期五happy Friday😌想同男朋友收工拍下拖😛搵間有氣氛嘅餐廳,於是就黎左堅尼地城呢邊~晚上好舒服😬餐廳氣氛好好,好適合傾偈談心。我地分別叫左一個威靈頓牛肉🍽️同埋卡邦尼意粉🍝佢個意粉有好香嘅芝士味🧀同埋egg yolk sauce,淨係香味都比足90分🏅濃郁嘅芝士味同埋creamy既egg yolk sauce令到個意粉有12000分咁正🪇😛🪇味道唔會太鹹,食完都唔會覺得好口乾。威靈頓牛扒更加正🤤酥皮入邊有好多蘑菇嘅香味😋牛肉唔會太生或者太熟,容易咀嚼,口感一流而且好Juicy。啲薯仔都焗得超好食,有少少芝士味👍豆角亦都好新鮮。食物既味道好👍氣氛同埋環境都好舒服👍夜晚收工嚟食晚,再去海邊吹下海風,或者搭電車夜遊港島都好適合~明明冇飲酒都覺得好陶醉🥰
💛Blend & Grind (堅尼地城)

地址:堅尼地城吉席街20號地下2號舖

• 卡邦尼意粉