2022-05-28 1311 views
本身疫情後沒見朋友們幾個月, 朋友又想吃芝士炸雞,便在月初訂了這家,想一起過happy Friday~但今天晚上是撲了個全空!8/5 經這裡預訂了,然後今天一位朋友到了訊息說找不到店,圍了板,未到嘅我們就覺得'唔係呀嘛',應該朋友搵錯未搵到,然後我看到食評今個月16號還有人寫,更信朋友搵錯~之後朋友見到大廈連餐廳名牌都吉了!打電話去餐廳係mail full~Oh~一個開心星期五變了要走圍搵地方食野,真的心情大受影響!還好,最後都搵到間餐廳,唔駛等好耐,朋友已累!如果餐廳已知結業,為何還給客人網上訂座,還有,見到有booking但沒有通知客人,真的快樂星期五嘅心情有點不是味兒,打亂計劃!這次後,下次預約什麼的都係早一日再打去confirm~說完~

2022-05-27
Type of Meal