2019-12-03 60 views
Happy Friday諗住中午食下西餐,諗起之前喺奧海城成日都有經過依間鋪,就趁今次黎試下。我地5個人12半黎到,裡面已經full哂,要坐露天位。lunch set選擇都ok,有幾款都想試,見到加12蚊就有自助沙律吧,好似都幾抵。不過我今次都無加,淨係叫左個龍蝦汁海鮮扁意粉($72)。上碟速度都算快,望落賣相幾好,海鮮有青口、魷魚同埋蜆肉,分量都還可以。不過味道就一般般,雖然麵質係ok,但係龍蝦汁嘅味道唔係好突出,導致個意粉無咩味,對於中意龍蝦汁嘅我有少少失望。另外見到個fd食漢堡,覺得賣相麻麻,唔係特別吸引,感覺上食飯或者意粉可能會更好。臨走嘅時候仲聽到侍應講話之後餐牌就會轉,無左沙律自助吧,變左一個價錢包埋餐湯、沙律同飲品。

2019-11-29