2022-09-18 1602 views
去開奧海城做嘢,又唔想行番旺角食飯,見依間餐廳咁多好評,又想食西班牙嘢,就去試試!店內裝修好靚,好有心思,地方闊落有空間感,仲有室外座位,都好適合傾計拍拖🥰如果happy friday黎應該會勁chill🥹我哋兩個人叫咗個二人套餐,西班牙餐嚟講都幾抵食!首先上左餐前小食墨西哥脆片同麵包,個點醬非常好味,配搭墨西哥片好解膩!我哋當晚係西洋菜忌廉湯,有微微西洋菜香,忌廉味唔會過重,好特別👍🏻小食我哋點咗西班牙香辣蒜片蝦,一上台就聞到好香,三色椒燒得好甜,重點係蝦又爽彈又富蒜香,好好食!🤤我哋叫咗西班牙海鮮炒飯,配料十足,有大大隻蝦,而且蝦肉同樣彈牙,仲有西班牙肉腸,充滿咸香,為成個飯嘅味道口感更添層次😍主菜我哋叫咗香煎三文魚扒配黑松露野菌忌廉汁,配菜又係好夠,好多新鮮蔬菜,薯蓉本身都有好香黑椒露味,又夠滑口,配上醬汁口味好香濃!三文魚皮煎得脆口,肉嫩,皮上嘅葵瓜子令到成件三文魚扒嘅口感更特別,配搭好適宜!🥰最後甜品樣樣都有,好適合選擇困難嘅每一位🤣 當中最正係栗子批,好唔捨得食晒!

我哋兩個人叫咗個二人套餐,西班牙餐嚟講都幾抵食!

2022-09-15
$360 (Dinner)