2017-12-04
HAPPY FRIDAY! 緊係同朋友去HAPPY啦! 呢間PENTHOUSE 真係超方便呀,地點又易去, 就算自己去 都唔會搵唔到~上到去上面其實都幾大 , D位都幾好坐~今次6個人上去!! 都叫左D野食同埋叫左幾杯酒, 一路食一路傾計都幾正! D 調酒師都幾靚仔靚女HAHA!! 叫左幾樣 都小食 有PASTA. 又好好味~ 尢其係個薯皮!!! 入面D芝士係溶架 !!!真係好鬼正!!!另外D PASTA 都煮得幾好 夠乾身, 好味 再黎就係唔小得FISH AND CHIPS LA.D魚又滑又脆 其實真係好好味呀 HAHA! 咁去得BAR 緊係唔小得酒啦!!!!! 呢4杯酒好特別!! 首先係用左中式既材料去製作~ D杯都夠特別啦!! 4款都係唔同味, 唔同Formula.而且酒既濃度都有唔同!! 另外個2杯 都係呢間penthouse既主打!! 不過我就中意紫色個杯多d, 因為易入口. 但係其實飲飲下個人都開始熱haha. overall. 成晚既野食同酒都幾好, 一開頭以前中國既材料去溝西式既酒會好奇怪! 但原來又match架wor. 又可以fresh 又可以濃!! 唔錯唔錯!鐘意試
緊係同朋友去HAPPY啦!
上到去上面其實都幾大 , D位都幾好坐~
D 調酒師都幾靚仔靚女HAHA!!
叫左幾樣 都小食 有PASTA.
另外D PASTA 都煮得幾好 夠乾身, 好味
再黎就係唔小得FISH AND CHIPS LA.
D魚又滑又脆 其實真係好好味呀 HAHA!
咁去得BAR 緊係唔小得酒啦!!!!!
呢4杯酒好特別!!
首先係用左中式既材料去製作~ D杯都夠特別啦!!
另外個2杯 都係呢間penthouse既主打!!
不過我就中意紫色個杯多d, 因為易入口.
但係其實飲飲下個人都開始熱haha.
鐘意試新野既人 都可以黎試下!!!