2019-05-13 287 views
星期五老公接放工,因為要去ikea買野,所以再去茶木食,上次食完覺得唔錯,又唔駛點等位,但唔明點解入面都算大,就硬係要坐咁迫,枱枱都貼住坐今次又係叫set dinner一個叫酥炸蚵嗲, 另一個叫古早味三杯鮮雞share黎食酥炸蚵嗲超誇張,平時散叫真係大份,估唔到叫餐都一樣分量,絕無呃人,都算足料,略嫌偏油,好滯古早味三杯雞用小火爐上,食到尾都仲熱辣辣,重口味,雞件都算多,普普通通揀左麻醬水耕沙律,普通無特別另一個揀左千層什果蛋糕,真心幾好食,連老公唔好食甜既都話呢個好食,所以encore咁話,好足什果,唔算好死甜,幾清新要左一杯珍珠奶茶,一杯紅豆薏米水,好足料,唔算好甜唔錯
今次又係叫set dinner
一個叫酥炸蚵嗲, 另一個叫古早味三杯鮮雞share黎食
揀左麻醬水耕沙律,普通無特別
要左一杯珍珠奶茶,一杯紅豆薏米水,好足料,唔算好甜唔錯
2019-05-10
$110 (Dinner)