2017-02-10 1787 views
又到星期五,適逢有新同事黎,係時候出去食飯啦。由於今日既飯局安排比較急,所以我地都無去得遠,去左公司附近食就算。打電話留枱,等左十分鐘就安排好入座。午餐定食款式都幾多,每款都會有自助沙律吧、麵豉湯、蒸蛋再加熱咖啡。坐低之後我地即刻去攞沙律食醒一醒胃,睇落所提供既沙律平平無奇既,但係沙律dressing 出奇地好味,我試左佢地既自家制沙律醬,味道頗豐富,有蛋香亦有黑椒既味道。主菜叫左軟殼蟹天婦羅配日式牛扒定食。兩樣食品不過不失,天婦羅份量較少,但食落唔會成口粉漿,幾香口。日式牛扒有啲唔夠熱,醬汁味道可接受,但係牛扒質素及烹調一般。其他麵豉湯蒸蛋咖啡都係大路野,沒有亮點。總結:性價比不高,價錢係$179加一,呢個價錢可以有更多更好既選擇。

其他麵豉湯蒸蛋咖啡都係大路野,沒有亮點。

2017-02-10
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$200 (Lunch)