2020-01-29
M1 Group旗下餐廳,我之前食過The Right Place、彌敦左岸。佢哋既酒品真係做得唔錯!無令我失望過。好有特色~無論係cocktail 定mocktail 都會調配得好特別。而今次Ember都唔例外😍。不過係食物遜色左小小比起個兩間。但環境同有live Band 已經攞反分。岩哂同朋友收工黎飲返杯。今晚都爆哂場嫁😍,鍾意收工飲反杯,呢到係一個唔錯既選擇😉.🍸Grasshopper 佢其實係一杯,Mint加上Vodka 既Cocktail,佢好易入口。原因係佢上面有朱古力醬之外,佢既杯身側面既位置係佈滿可可粉。即係名副其實既薄荷朱古力😍。真係好飲喔!.🍹Flower Fizz叫呢杯既原因,又係完全因為佢朵花,已經冇去考慮佢係咩味,就叫左啦😆。無辦法啦女仔鍾意呃like ma..其實佢入落去係桂花味入面仲有d蒟蒻。不過留意啦😌佢d花每次都唔一樣嫁。唔好諗住到你叫既時候係白玫瑰呀😏
🍹Flower Fizz