2018-10-20 421 views
今日又過左黎中環食lunch,朋友揀左依間西餐黎食,都好耐無黎依度。因為依度都幾多位,中午黎唔使book位都有位。 睇下佢既menu,今日就有五個lunch set,除左set 外當然仲可以單點。因為都想食牛扒,咁就唔使諗其他,一如就揀依個set,238元加一。 頭盤有沙律,有三塊炸芝士,好香口,加埋D 菜食感覺無咁熱氣。 食完頭盤之後就到主菜,牛扒我點左medium,塊扒都幾大塊,仲有件牛油係面,咁我就趁熱將牛油搽哂落塊牛扒度,感覺好邪惡。塊扒都唔錯,都好有牛味,熟既程度岩岩好。除左牛之後,仲有薯條同沙律菜伴碟。食左咁大塊肉同埋薯條,食反D 菜平衡下都好。 最後包埋杯飲品,我揀左咖啡,依度咖啡味濃,食飽飲杯下午開工都無咁眼訓。