2022-06-15 128 views
今午遇上一場豪雨,我同兩個密友避咗入Moko商場,行過「Urban Cafe Commune」,見到下午茶好吸引,就食咗先講😄😄🔸慢煮法國黃油春雞(1/2)$108香草燒烤的法國黃油春雞皮極薄,肉質細嫩多汁,配上新鮮沙律及香脆薯條🍟,正👍👍🔸小龍蝦牛角三文治$84小龍蝦切成粒状、洋蔥絲、混合咖喱忌廉醬汁,清新開胃、生菜,蕃茄仔夾在香脆概牛角包中、一啖入口、幾重風味、唔錯!🔸招牌切件蛋糕🍰$58一入店內已見到多款精緻蛋糕🍰,我哋揀咗芒果蛋糕,軟滑忌廉及鬆軟海綿蛋糕、每啖都有清新芒果味,好誘惑。🔸蜜桃🍑茶(跟餐)Free香濃蜜桃茶,唔太甜,好Refresh😗😗升級咖啡Cappuccino +$18拉花的Cappuccino ,濃郁咖啡,香滑奶泡,完美融合一起,舒心愉意😍😍

🔸慢煮法國黃油春雞(1/2)$108

🔸小龍蝦牛角三文治$84

🔸招牌切件蛋糕🍰$58

🔸蜜桃🍑茶(跟餐)Free
香濃蜜桃茶,唔太甜,好Refresh😗😗
升級咖啡Cappuccino +$18
2022-06-13
$100 (Tea)