2018-08-27 96 views
想食呢間野好耐啦,不過一直未約到腳,今次終於可以約到同行7人,一試呢間咁吸睛既韓國菜啦😍😍本身一早係Book左7點,但前一日諗住改時間時唔小心按左取消,再book點知已經book唔返果個時間,唯有book早啲再打去同餐廳講聲。當日入座時餐廳提示話因優惠是7:30前離座先有,我地7點先坐低,所以做唔到優惠,我地一定冇問題啦,因為我地本身都係book 7點唔屬於早鳥優惠範圍。唔講廢話啦,食左先講!炸甜薯條呢個蕃薯條好味,好甜,唔知有冇浸過糖水呢🤣🤣講笑咋煙三文魚沙律正常既沙律,冇乜得別,呢個係攞黎開胃既😋軟殼蟹沙律炸得幾好,唔厚粉,食左幾舊😝蕃茄芝士豆腐呢個小食唔錯,味道好夾,又唔漏,正👍三味炸雞 & 咸蛋黃炸雞雞炸得好,啲醬又好味,我地點左原味,蜜糖,柚子,隻隻都唔錯,咸蛋黃仲正,食左幾舊,好罪惡阿😣😣卡邦尼年糕唔知係佢本身個味係咁定係點,個年糕好咸,啲年糕又韧,食唔到😫每人都係試左1件就冇食了😔墨汁海鮮西班牙腸燴飯&泡菜芝士炒飯呢2個飯色香味俱全,又可愛,又好味,好快清光光😝😋薄砌牛肉本人唔食牛,所以俾唔到意見🤣總體係好好,下次可以再黎👍👍
唔講廢話啦,食左先講!
炸甜薯條

呢個蕃薯條好味,好甜,唔知有冇浸過糖水呢🤣🤣講笑咋

煙三文魚沙律
三文魚沙律

正常既沙律,冇乜得別,呢個係攞黎開胃既😋

軟殼蟹沙律

炸得幾好,唔厚粉,食左幾舊😝

蕃茄芝士豆腐

呢個小食唔錯,味道好夾,又唔漏,正👍

三味炸雞 & 咸蛋黃炸雞

泡菜芝士炒飯

呢2個飯色香味俱全,又可愛,又好味,好快清光光😝😋

薄砌牛肉
韓式薄砌生牛肉

本人唔食牛,所以俾唔到意見🤣

總體係好好,下次可以再黎👍👍
莫卡棉花糖
紫薯Latte