2024-06-25
將呢間餐廳bookmark左好一段時間,想過嚟呢度望住維港海景happy hour + 食飯,今日可以準時收工,終於做到。🥰🥰一嚟到梗係嗌兩杯飲品先🤗(happy hour價錢會比正常價平$20,真係大大力推薦)𝒟𝓇𝒾𝓃𝓀𝓈 - 𝒽𝒶𝓅𝓅𝓎 𝒽ℴ𝓊𝓇 🍹 叫咗一杯Cocktail🌟Miss you $108(Vodka, Peach Liqueur, Japanese Yuzu Juice, Rose Syrup and Egg White)呢杯酒,好啱女仔飲,亦都相對易入口☺️☺️一杯Mocktail🌟Mandalay $68又有菠蘿味又芒果嘅甜味,又有啲檸檬酸味,仲加埋啲椰子味,呢杯真係10分好飲🥰一路飲都非常開心。仲有佢甜甜酸酸真係10分開胃解渴☺️,好啱夏天出完汗飲番杯。Appetiser🌟Kaboom Sharing Platter $248 (適合二至三人分享)🔸豬肉串,充滿肉汁咬落去有啖啖肉,莫名其妙地好食。🔸炸雞翼/泰式魚餅,正常發揮但係會有啲辣辣地嘅。炸雞翼好脆架😋🔸蝦丸有少少墨魚丸嘅感覺🤗好彈牙!🔸炸春卷入面都好足料,皮薄餡靚整體都10分推介👍🏻🌟Tom Yum Coco
𝒟𝓇𝒾𝓃𝓀𝓈 - 𝒽𝒶𝓅𝓅𝓎 𝒽ℴ𝓊𝓇 🍹
叫咗一杯Cocktail
🌟Miss you $108
呢杯酒,好啱女仔飲,亦都相對易入口☺️☺️
一杯Mocktail
🌟Mandalay $68
Appetiser
🔸豬肉串,充滿肉汁咬落去有啖啖肉,莫名其妙地好食。
🔸蝦丸有少少墨魚丸嘅感覺🤗好彈牙!
🔸炸春卷入面都好足料,皮薄餡靚
整體都10分推介👍🏻
🌟Tom Yum Coconut Scallop Carpaccio $128
值得一提嘅就係佢嘅冬陰椰子味嘅醬汁調校得10分好,好種泰式度假嘅感覺🤣帶子都好鮮甜😋😋
🌟Thai Lobster Sauce Strozzapreti Pasta with Lobster Tail $268
意粉容易掛汁,龍蝦味甚濃🦞😋賣相都10分好睇🥰
🌟Crispy Fried Fresh Red Grouper with Tom Kha Kai $238
魚煎得好香,皮好脆,魚肉都彈牙又滑,再加埋冬陰功椰子🥥嘅調味, 10分惹味。講到份量嘅話,呢個Dish仲有兩塊魚,可以同朋友一人一塊,絕對夠份量👍🏻👍🏻👍🏻
*不是試食活動
No special discount offered by the restaurant.