2019-05-02 899 views
今日星期五,當然要HH一下慶祝啦,本來打算去返老地方既,但突然又想試下新野,所以就黎到呢度,當然唔係因為名人關係啦,而係呢度玩既係夏威夷風情,小編一向都喜歡墨西哥,南美,夏威夷FEEL既野,所以儘管黎試下啦。我地大約6點去到,人唔多,大約兩三台,都係HH既,佢地HH系100元一杯就送一,即係100元可以飲兩杯特選COCKTAILS或者紅白酒或啤酒或無酒精飲品,其實都算抵,以地方黎講都無錯,小食我地叫左炸蝦和魷魚即係類似椒鹽鮮魷D FRIEND LOR, 呢個魷魚非常正,不得不推介,蝦就非常一般,可以忽略。另外佢地既COCKTAILS都好有夏威夷色彩,只杯勁靚,絕對呃爆LIKE!今晚系星期五關係,佢地逢五,六都有LIVE既,又可以點唱,同D朋友同事黎放工鬆下都係唔錯既選擇,起碼好過隔離條街D酒吧鬼死甘嘈又臭又煙味甘。 。 。 。 。 。
2019-04-26
$200 (Other)
  • FRIED SQUID LEGS