2016-08-25 957 views
星期五晚同好友到K11附近搵好野食,適逢當晚7點半進行嘅羽毛球男單4強戰,所以我地揀左啲間有大螢幕嘅食店食下野,傾下計。首先不得不讚店內嘅每一位店員,好Nice!整體全晚嘅食物加上餐廳氣氛好適合同一班好友相聚!打開Drink menu,朋友揀左一款grapefruit 嘅飲品,而我就揀左女店員推介嘅特飲。賣相特別,是酒是茶分不清配上燒菠蘿、熱情果及梅,每口酸酸甜甜,非常開胃!又係一款酸酸甜甜,開胃嘅菜式!將八爪魚切開一片片,煙煙韌韌,配酒一流。好香口嘅薯條,朋友極度推介有三款醬汁可供選擇,因為當晚未有四川麻辣汁,我地就揀左沙嗲醬,每口五花腩外脆內嫩,入口Juicy 愉快嘅晚上,以後會介紹更多嘅朋友黎!

賣相特別,是酒是茶分不清
配上燒菠蘿、熱情果及梅,每口酸酸甜甜,非常開胃!
八爪魚泰式辣汁沙律
巴馬臣芝士香蒜松露油薯條
好香口嘅薯條,朋友極度推介
西班牙黑毛豬五花腩串
愉快嘅晚上,以後會介紹更多嘅朋友黎!
2016-08-19
$180 (Dinner)
八爪魚泰式辣汁沙律
巴馬臣芝士香蒜松露油薯條