2018-07-30 597 views
聽同事介紹, 放左工黎左呢間串燒店HAPPY HOUR, 因為價錢有點貴, 所以黎HAPPY HOUR, 飲杯野食小小野, 同同事傾下計, 不過呢度環境幾好, 乾乾淨淨, 食串燒都可以咁冇油煙味, 幾難得!!!而且服務態度幾好。D人好NICE。值得一黎既。我地叫左 燒聖子皇 $58 (隻), 嘩!!呢個不得了!! 聖子真係好大隻, 好似出面專食海鮮咁, 又新鮮又大又鮮甜!!仲要一D沙都冇!!!!!!好難得!!! 仲有呢個都好好好正 雞泡魚干 $48, 雞泡魚干真係唔係好多地方有得食, (唔知點解一定要配沙律醬), 我上次食間店都係配沙律醬!!好得, 送酒一流!! 仲有仲有要講既 厚切牛脷串 $58, 堅厚切, 望落去似一口牛多過似牛脷, 但食落口又好有牛舌既口感, 好正呀!!!唔食牛舌既人真係浪費晒!!!跟住叫左小小其他野, 冇咩特別, 幾好味!!鹽燒雞中翼 $22 (2隻)辣味韭菜 $15, 佢個燒韭菜係加左辣粉, 幾特別, 野味!!咸左小小!!茄子 $15, 原先以為係整條上個隻, 點知係一片片, 不過都OK!! =]最後最後都忍唔住叫左個甜品, 鯛魚燒 $35, 都係因為睇到D相

燒聖子皇(隻)
雞泡魚干
厚切牛脷串

鹽燒雞中翼 $22 (2隻)
鹽燒雞中翼

辣味韭菜

燒茄子

最後最後都忍唔住叫左個甜品, 鯛魚燒 $35, 都係因為睇到D相覺得幾得意, 其實都唔錯, 入面係紅豆加雲尼拿雪糕, 個鯛魚面係有小小燒過既痕跡, 但入面雪糕係未溶, 雪糕加左紅豆都唔會偏甜, 好味!! =P
鯛魚燒(紅豆雲尼拿)
燒聖子皇(隻)
雞泡魚干
厚切牛脷串
辣味韭菜
鯛魚燒(紅豆雲尼拿)