2013-10-21 550 views
行到攰攰地,諗住搵地方可以坐耐啲吹下水,就醒起有間意粉屋,行層樓梯就上左去。星期日下午三點幾都算多人,好彩都仲有個卡位坐,叫左朱古力 pancake 配雲利拿雪糕加一個公司三文治,野飲就要左一杯凍檸水同一杯凍檸茶,兩杯都係要自己加糖漿。落單男侍應態度唔太好,我望住佢落單,佢就挑望遠方咁答我,我好樣衰咩?!好快就到左,仲要兩個一齊上,都唔知食得邊個先,咁當然係食左朱古力 pancake 先啦,因為有雲利拿雪糕。朱古力醬夾左係簿簿的pancake入面,暖暖的配埋冰凍既雪糕,又唔係太heavy,小小地,好岩做女仔既下午茶,罪惡感無咁大丫麻。之後到好heavy既公司三文治配上幾塊薯片,材料有雞肉,生菜,蕃茄,蛋等。因為食左pancake先,三文治已經凍哂,個面好un,個邊又太硬,整體黎講麻麻地,但總算飽肚同抵食。

星期日下午三點幾都算多人,好彩都仲有個卡位坐
,叫左朱古力 pancake 配雲利拿雪糕
加一個公司三文治
,我望住佢落單,佢就挑望遠方咁答我,我好樣衰咩?!
凍檸水
朱古力 pancake 配雲利拿雪糕
,罪惡感無咁大丫麻。
公司三文治
2013-10-20