2022-05-23
康怡嘅Pizza Express一向係我relax之選,今日就同朋友短聚,嘆番個靚早餐先😉😉服務員態度非常好nice ,另外樓底好高,空間感十足,真係坐得好舒服。我叫咗Pizza Express Full Italian PizzaExpress 意式早餐,入面有不會過咸嘅摩特黛拉火腿,肉汁鮮嫩嘅意式焗肉丸,香甜烤番茄,香炒雜錦juicy 蘑菇,雞蛋和好新鮮嘅火箭菜。配以香脆牛角包,值得讚嘅牛角包,脆口得嚟又唔會好乾身👍🏻yummy 我朋友食素,佢叫咗Italian Green Breakfast 意式素食早餐唔同嘅係有牛油果沾醬同烤南瓜🎃,佢話南瓜烤過份外香甜,牛油果🥑沾醬食落好fresh ,好好味😋我哋兩個都叫咗Cappuccino ,香濃幼滑,下次會再嚟嘆吓。Have a good day 😉
Have a good day 😉