2022-11-20 71 views
夏威夷沙律都算係近年嘅大熱🔥事關佢色彩繽紛之餘🌈健康又好味👍🏻 除咗指定Bowl 仲有自選📝我都係相信佢哋嘅眼光揀咗大會指定食物😆==============================🥗Classic Couple 經典雙拼 有三文魚&吞拿魚🐟加多半份煙煮油辣味三文魚 配和風沙律底🇯🇵單睇賣相已經好吸引😍喂唔講得笑真係好睇又好食😋新鮮嘅刺身配沙津一齊食 好清新好fresh🍃🥗California 另一款Bowl 係加州三文魚&慢煮天多利烤雞🐣配黃薑椰菜花💛蛋黃醬將個Bowl好味程度昇華咗10倍😳🧃Super Food Cold Pressed 要健康除咗食物 飲品都要留意㗎 呢款集合咗紅菜頭蘋果🍎羽衣甘藍🥬藍莓 🫐檸檬🍋 健康又好飲 要腸胃大清洗岩哂☺️==============================世間上要做到唔肥又好食嘅食物竟然出現了 唔係唔即刻去試呀嘛⁉️