2012-03-31 26 views
從雜誌得悉MK開咗間有特色的starbucks, 所以同朋友去吓。地點都叫易搵, 在G/F已經要拎定相機了..哈哈.1/F 係賣食物的地方 + 坐位, 2/F 坐位。由於1/F無位, 所以我地上2/F搵位。在searching位時, 有個明明拎緊貨的男職員問我地幾多位, 我話2位, 佢就好好人咁叫2位小姐(坐了4人位)騰出2個位比我地, 那個職員太好了。我地就坐2/F , 坐位似戲院的seat, 好得意。食物:火腿芝士多士:其實得半份, re-heat咗都幾好食, 芝士好香, 不過個多士都幾dry....哈哈.朱古力星冰樂:朱古力味好濃, 都幾冰。除一般starbucks有的食物外, 會有菠蘿油、咖啡撻賣, 不過我今次無試, 或許下次有機會試試吧。感覺上坐得舒服, 空間好大, 枱與枱之間唔迫,好有"私人"空間。真係一個好好hea的地方, 我同朋友由4:00PM開始傾計, 之後一看錶已經係8:00PM了。。哈哈。。唯一缺點, 冷氣比較勁。

地點都叫易搵, 在G/F已經要拎定相機了..哈哈.

我地就坐2/F , 坐位似戲院的seat, 好得意。

食物:
朱古力星冰樂:朱古力味好濃, 都幾冰。

唯一缺點, 冷氣比較勁。
menu
2012-03-26
$50 (Tea)