認真,第一次試Ruby Tuesday。到底露比既星期二係點既呢?一路都以為Ruby Tuesday同Out唔識串一樣咁貴,又以為同Steak唔識串一樣都係食牛扒之類…原來做人真係唔好F F咁多…入到去坐低見到個餐牌,心裏面Wa左一聲,個樣就變成咁😧皆因佢個lunch set!實!在!太!抵!食!Laaaaaaaaaa!師奶唔會錯過呢個機會,即刻🙋‍♀️叫個靚仔過黎落order。👋hi🙋‍♀️hi 🙋‍♀️🙌hello👐見唔見到我呀?呢個lunch set包括一碗湯(湯隔離有個鬆餅)、一杯飲品、一碟沙律。原本我以為沙律食唔飽,所以我加咗個芝士焗薯,原來沙律係食得飽㗎!哭😭坐又坐得舒服、食物質素又唔錯、最緊要係咩啊?喺價錢合理呀!師奶真係好易滿足唯一美中不足嘅係餐廳好大,職員唔係成日望到你,所以舉手都舉咗幾次。🙌

👋hi
🙋‍♀️hi
🙋‍♀️🙌hello
👐見唔見到我呀?