🔹HeyHei🔸長長人龍咖啡弄🔹台灣咖啡弄係香港開左幾年,依舊人龍不斷,無訂位至少等半個鐘以上,當初以果茶鬆餅等等輕食攻陷左香港人既心。咖喱牛腩配法包牛腩非常入味,肉質鬆軟而不爛,比我想像中辣,睇得出用左好多香料,非常香濃。配上薯仔同法包吸收曬D咖哩汁,好味而且飽肚,唯獨牛腩份量少得制。燻牛肉三文治 燻牛肉好香煙燻味,食落乾爽有少少似火腿味。配上蕃茄生菜等等十分健康,岩曬健康一族。草莓鬆餅 鬆餅外脆內軟熱辣辣,一定要趁熱食,我個人鐘意配雪糕一凍一熱,另外有類似蛋皇醬既物體,幾香不過我唔係好食蛋皇。士多啤莉都幾酸,上面有淋上糖漿中和一下,不過我都覺得過酸。Oreo脆片乳酪蛋糕 我其中一樣最鐘意既甜品,以oreo做主要材料,中間一大舊酸酸甜甜非常creamy既cheese cake,配上oreo好香濃異常地夾。新鮮冰果茶 每次黎到必點,用新鮮水果配上立頓既茶包,比個杯仔加一舊檸檬比你慢慢飲。茶味比較酸,不過酸得好過癮,不過近幾次食越黎越甜,飲完之後可以食埋D水果。Hei芝推介: 冰果茶,咖哩牛腩,oreo乳酪蛋糕
🔹HeyHei🔸長長人龍咖啡弄🔹
oreo cheese cake
Oreo脆片乳酪蛋糕
新鮮冰果茶
新鮮冰果茶

Hei芝推介: 冰果茶,咖哩牛腩,oreo乳酪蛋糕
2016-02-12
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)
  • 冰果茶,咖哩牛腩,oreo乳酪蛋糕