2020-04-25 733 views
Day off想搵間靜少少嘅餐廳同朋友hea下,就嚟咗Lifetastic,佢喺hku都幾出名,都係大家bookmarked place之一。西環呢間Lifetastic細細間,裝修幾文青,幾舒服。.博多三文魚籽明太子蟹肉意大利麵 $128Mentaiko Cod Roe Crab Meat SpaghettiLunch set有餐湯、意粉配玫瑰紅茶/伯爵茶,想飲咖啡或其他特飲要加錢。呢個蟹肉意粉,好creamy又多蟹肉同明太子,啲餸好豐富,又多汁,係差少少味,落多啲調味料會好啲。伯爵茶又幾香,淡淡地咁,啱晒我唔係鍾意重口味食物嘅人。.用openrice訂位可以有7折❗️
博多三文魚籽明太子蟹肉意大利麵 $128
博多三文魚籽明太子蟹肉意大利麵

用openrice訂位可以有7折❗️
2020-01-11
$120 (Lunch)
博多三文魚籽明太子蟹肉意大利麵
  • 明太子蟹肉三文魚籽意大利麵