2020-08-31 202 views
Chef’s Kitchen雞胸肉漢堡~雖然本身雞胸肉油脂不多,都幾難做到「唔鞋唔乾」,但呢度食入口係ok. 當然,佢用燒烤醬都加左好多汁;係佢肉質本身可以做到彈牙,鮮嫩。感覺好神奇(我太蠢,未整咁煮⋯不過之前去另外一間慢煮個拉麵餐廳,食到嘅肉質,同呢度好似🤔所以,我相信餐廳都可能有慢煮過~)薯條係新鮮㗎,熱辣辣😍牛油果蟹肉多士~多士脆底之餘,牛油一律新鮮,順滑~加上蟹肉係相宜好襯的口味!滑之餘又有肉絲口感。旁邊的炸物就十足十天婦羅,有黃椒(爆汁鮮甜)、秋葵、蓮藕,番薯等等。Creme Brûlée ~ 正常高質水準。咖啡特濃雪糕🍦 可能我見識少,第一次發現原來expresso 加上雪糕可以咁夾😍 好有啟發性嘅菜式,喺屋企都可以試整。不過佢整到咁靚咁好打卡呃like就無得輸🤣Service~第一次見成間餐廳由manager到waitress 都是貫徹始終地有禮貌和細心😂 (我好運?)
Chef’s Kitchen

薯條係新鮮㗎,熱辣辣😍
牛油果藍蟹肉沙田多士
燒烤醬雞胸肉漢堡

Crab  Sourdough
牛油果蟹肉多士

Creme Brûlée ~ 正常高質水準。
Creme  burlee
靚仔美觀  Creme  Brûlée

特濃咖啡雪糕

石榴汁
水瓶
2020-08-26
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$152 (Tea)
Celebration
Birthday