因為外賣app Honestbee有coupon所以外賣叫佐一杯靜岡芝士抹茶(HK$ 38.5)。大家可以選擇凍/熱,全脂/低脂奶,同甜度(100%,75%,50%,同25%),另外可以選擇加椰子脆片(+HK$5)滿溢的芝士奶蓋,以四十五度角湧入口中,幸福的感覺無需多言帶鹹味既芝士奶蓋飲到差唔多之後,底下既抹茶亦到開始出動,同芝士奶蓋完美融合我唔肯定啲抹茶係咪真係靜岡來,但呢杯芝士抹茶真心好飲!唯獨是有一樣嘢希望佢哋可以留意:我唔係第一次飲呢間東喜茶,有時飲會要求加extra配料(好似今次就想試下加椰子脆片),但唔知點解次次都未能得常所願,錢就照收,但到杯嘢飲來到既時候發現翻遍個袋同杯嘢飲,配料都無跡可尋。。。。。希望呢間分店既同事可以留心 除此之外,好似芝士百桃,芝士芒芒同今次呢杯靜岡抹茶都非常值得一試
滿溢的芝士奶蓋,以四十五度角湧入口中,幸福的感覺無需多言

靜岡芝士抹茶

我唔肯定啲抹茶係咪真係靜岡來,但呢杯芝士抹茶真心好飲!

唯獨是有一樣嘢希望佢哋可以留意:

2018-08-28
Waiting Time
30 Minutes (Delivery)
$38 (Tea)
靜岡芝士抹茶
  • 靜岡芝士抹茶,芝士百桃,芝士芒芒