2020-09-26
近排成日都要OT, 約左個fd 食飯都要遲到了。夜晚周圍都多人等位,我地又唔想太夜番屋企,所以就去左附近個food court 睇下有乜吃了黎到food court 都係人山人海, 好彩咁啱有枱保險經紀sale 完單🙈🙈🙈唔洗點等就有位坐,真好我地2個最後叫左台灣野黎食呢個滷肉飯真係好出色呀,唔洗我點講,一睇舊肉就知佢唔差❤️❤️佢個肉係厚身的,但又唔鞋,肉質軟林,容易咬。一食落口,好似食左好多骨膠原ge 感覺。因為d 豬皮係好似豬手嗰種咁的。滷得好入味,粟米又甜,係台灣風味arrrr 肉燥乾拌面呢個面個質地好軟好林身,應該係煮左好耐的肉燥份量都多,但我地2個都係鐘意食硬ge 面多d😂😂皮蛋豆腐豆腐上面ge 醬汁同木耳都同個豆腐好甲,個汁有d 似平時食章魚小丸子嗰種甜醬,豆腐都滑身個雞翼都炸得好脆ar.醃料唔重手,唔會話過咸food court 都有呢d台灣野食 ❤️❤️❤️真係好
我地2個最後叫左台灣野黎食
肉燥乾拌面
呢個面個質地好軟好林身,應該係煮左好耐的
肉燥份量都多,但我地2個都係鐘意食硬ge 面多d😂😂
皮蛋豆腐
個雞翼都炸得好脆ar.醃料唔重手,唔會話過咸
food court 都有呢d台灣野食 ❤️❤️❤️
真係好