2024-06-06 200 views
今次唔使去尖沙咀都可以食到西班牙餐。餐廳環境唔錯,坐得舒服,又有啲裝飾,同朋友聚餐,拍拖嘅話,我會選擇呢間餐廳。我哋一行四人就嗌咗呢啲嘢食炸黑毛豬火腿球外脆內軟,我覺得係一款必點嘅小食鮮蕃茄蓉焗法包呢個做開胃小菜非常之好,好清新,好開胃,唔錯脆皮豬腩肉配蜂蜜蛋黃醬佢個脆豬腩肉我就覺得有啲似燒肉,豬肉皮係脆卜卜嘅,如果鍾意食燒肉嘅話就可以點呢樣。西班牙海鮮炒飯性價比非常之高,好好味。盛碟飯都好多海鮮,而且有蕃茄同檸檬調味,鹹鹹酸酸咁幾開胃又幾好味。鐵板燒蒜蓉辣椒炒大蝦佢算係幾濃味,但係就略嫌有啲太鹹。另外,呢一碟餸有幾塊多士可以點蝦汁。如果冇咁鹹就會好啲。傳統墨魚汁大蝦炒幼麵呢個麵又幾有驚喜,可能本身自己鍾意食墨魚汁嘅嘢,食到成口都黑鼆鼆好鬼過癮,加上佢個汁好好味,所以食咗好多呢碟嘢。
今次唔使去尖沙咀都可以食到西班牙餐。

我哋一行四人就嗌咗呢啲嘢食

炸黑毛豬火腿球
外脆內軟,我覺得係一款必點嘅小食

鮮蕃茄蓉焗法包
呢個做開胃小菜非常之好,好清新,好開胃,唔錯

脆皮豬腩肉配蜂蜜蛋黃醬

脆皮豬腩肉配蜜糖蛋黃醬