2009-10-03 10 views
其實我住尖沙咀多年,一直好想試呢間餐廳,但硬係每次都遺忘佢,早2日去完教堂,一於試試一入餐廳,待應好明顯做咗好多年,態度好好(唔似太x館,超老pat pat).....洋蔥湯 $48 ~ 味唔濃, 好飲, 不過以$48 +10%就太細碗喇......意大利肉腸pizza $78 ~ 一直在尖沙咀搵咗好多年嘅薄薄脆pizza(我同老公一向唔鍾意食港式pizza),終於響呢度食到(仲有一間係habitu),老公激攢有多年前在美國自己整Home Made Feel~~~~ 味唔太濃,絕唔似pizza express咁咸,正!焗田螺 $78 ~ 一樣, Home Made Feel, 味唔濃, 我老公覺得好正, 而本人認為唔錯, 但未到好正, 我鍾意老富昌多d意大利雲吞 $88 ~ 正, 尤其個蕃茄汁mix得啱啱好,成個感覺無多無少, 正一定會繼續幫襯,不過如果d嘢食大碟d就更好!

一定會繼續幫襯,不過如果d嘢食大碟d就更好!

2009-10-01
$170 (Other)
  • Pizza