2023-03-25
Pork belly toast 同Eton Mess我唔知講咩好,$138 & $88 俾啲咁嘅嘢我。難得放假入嚟跑馬地飲下啡食下嘢食到啲如此性價咁低嘅食物,我真係🤡我出返灣仔銅鑼灣可以搵到間整得好食過佢。首先要讚嘅係杯espresso 同black coffee幾好飲啊,啲staff好好招呼仲請咗我曲奇,抵讚!至於個pork belly toast我見係signature food就試吓啦,哇!收我$138叉燒toast?! 下?小弟不才,都叫係屋企煮過下飯仔咁,但出啲咁「軟腍嘅toast」,調味仲要偏鹹,整體上真係唔夾,suppose pork belly係crispy 㗎嘛,咁先過癮㗎嘛,我食個$45越式法包都無咁嬲,仲要性質比高。軟腍我都算,仲又蘇又柴,我真係抱著「食得唔好哂」先食哂佢😔成碟嘢最好食嘅係沙律!最後到個甜品,我🙂🙂🙂🙂🙂🙂,幾個字去做個總結,「有造型無味道」,$88,哇,所謂簡單嘅食物就可以試到真功夫,呢個我只可以試到一杯無味道而華麗造型嘅士多啤梨甜品,呢個令我有啲嬲嬲地。性價比低到🥹🥹🥹我唔會再食,飲咖啡我先會返嚟。Ps:我見openrice有好評先試🥲
我出返灣仔銅鑼灣可以搵到間整得好食過佢。
food就試吓啦,哇!收我$138叉燒toast?! 下?
軟腍我都算,仲又蘇又柴,我真係抱著「食得唔好哂」先食哂佢😔
成碟嘢最好食嘅係沙律!
性價比低到🥹🥹🥹我唔會再食,飲咖啡我先會返嚟。
Ps:我見openrice有好評先試🥲