2007-01-22 3 views
今天星期六放工跟男朋友黎呢度食lunch~~ 我地都叫了hot dog餐, 即一個hot dog + frenchfries + coffee. 我叫左煙辣腸, 好彩我地有位, 可以慢慢食..... hot dog 整好, 我同bf 就去了加料, 雖是免費, 但望埋去很乾淨, sauce 亦有5種可揀, 好他他sauce, 沙律, 芥辣, bbq 汁, 茄汁.... 薯條很大份, 如果勁肚餓的先食得哂, 我bf 叫了洋蔥圈, 洋蔥圈是成個鮮洋蔥切片炸的, 好正(雖然了少許)!! 另外, 我地仲叫左啤酒味炸原粒蘑姑, 咬落去好多汁, 但沒什啤酒味, 不過都幾好食。我諗我第時閒日都可以黎呢度買lunch 返公司食, 不過人多起上黎都要等幾耐......間鋪細, 人多少少入去加料可能有點不便。無所謂, 食好野係咁架喇!! ^.^