2019-04-15 26 views
趁著未到夏天,天氣還涼爽時就去拾下拾下先。呢間掂鋪由外觀到內裡既裝修、設計、餐具都好用心製作。而加至四月尾仲有五折優惠架,除海鮮及湯底外。坐低就送了杯酸梅飲料 、細細一杯淺嚐下,幾解渴的👍🏻我急不及待點左皇牌花膠雞湯窩底我大鄉里未食過好野,呢個花膠份量十足,數量也不少,十幾舊都係靚野來,餚足四個鐘夠哂火喉,我地飲到剩番一碗湯才捨得加湯食野,真的超好味又用心製作,最犀利係佢個杞子好清甜,我未食過咁樣,值得一食的。雞食唔哂 不想浪費帶埋番去比白仔食 不知幾滋味食到🐶先點個黃金炸魚皮、即叫即整 好好食呀蔬菜拼盤排位很靚又新鮮仲有南瓜🎃好健康日本和牛平時好少火鍋時點,但今日想試下,我連醬油都不用點已覺得好好食,牛味很濃,份量又剛好,yum 根住叫埋鱔片,鮮味很出,又不厚切,今晚真的完美劃上句號。好想多點人認識此鋪,因為用心又材料靚的不多,值得去食。

趁著未到夏天,天氣還涼爽時就去拾下拾下先。

坐低就送了杯酸梅飲料 、細細一杯淺嚐下,幾解渴的👍🏻

我急不及待點左皇牌花膠雞湯窩底

先點個黃金炸魚皮、即叫即整 好好食呀
蔬菜拼盤排位很靚又新鮮仲有南瓜🎃好健康

根住叫埋鱔片,鮮味很出,又不厚切,今晚真的完美劃上句號。
好想多點人認識此鋪,因為用心又材料靚的不多,值得去食。