旺角區搵食真係好少,難得出開去就再嚟安平燒肉食餐好🥰餐廳晚市放題有4款餐可以選,放題最平$268/位已經可以食到飽,之前同朋友食過一次SRF 極黑牛餐$368/位,今次升級最正嘅M4和牛都係$418/位咋🤭唔講唔知原來「安平燒肉」係 牛大人台式火鍋的副線,佢係由台灣總廚監督,唔怪得質素咁有保証💯 此家引入台灣特色小食 鴨舌等,甜品 安平仙草竽圓 可以揀🤩另外想推介佢有款黃金醬,係台灣麻醬混入蔬菜汁製成,可以配搭肉類/蔬菜食,仲可以蘸上生菜包肉食,推介大家燒肉肉時一試👍🏻 ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ🥩 M4和牛餐 $418/位 任飲任食120分鐘種類有104款咁多,真係揀野食都眼花凌亂🤭每位仲送 嚴選牛舌芯兩件,好厚身又爽彈。🐮牛牛仲可以任食安格斯牛小排🥓,澳洲M5和牛🥩,見到油花咁靚,岩晒我呢D 牛控 😍 即刻失控不停掃QR Code 落order 啦😆𓐎海鮮類都不少,有烤🐚帆立貝,爽彈🦐虎蝦,鹽蒜燒🦪生蠔等,認真真係好少見原隻生蠔都有任食,開♥️到暈🤭此外,仲有不少雞肉,豬肉類,唔係淨係牛控先嚟得架🤭𓐎出面有個自助區,有多款🥬蔬菜類,🍚飯,仲有勁好味🐚澎湖蛤仔湯飲,我私心落咗好多

ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ
🥩 M4和牛餐 $418/位 任飲任食120分鐘
種類有104款咁多,真係揀野食都眼花凌亂🤭
每位仲送 嚴選牛舌芯兩件,好厚身又爽彈。

𓐎出面有個自助區,有多款🥬蔬菜類,🍚飯,仲有勁好味🐚澎湖蛤仔湯飲,我私心落咗好多🌸🦐蝦花蝦,好好味😋
仲有飲品唔只有汽水,仲有幾款台式茶飲添,桂花烏龍,四季春烏龍👍🏻

𓐎最近仲有個「安平夢王誕活動」,岩晒我長期食夢王蛋🍳嘅超級粉絲,佢漲卜卜鮮橙紅色的蛋黃,諗起都流口水🤤🧡

𓐎凡活動期間惠顧SRF極黑牛 或 M5和牛餐:
-每人可選擇一次夢王溫泉蛋或夢王生雞蛋🥚
-🌙月見牛, 起司🧀夢王蛋 (任叫)
-仙草夢王布丁🍮 (荃灣,旺角分店限定)
📆2024年4月24日 - 6月23日