放題相信大家都食唔少,要計埋地點就腳、坐得舒適、仲可以一班朋友任飲任食吹水,推介必選「旺角極尚大喜屋」🍣🥳🥳🥳我哋平日8:30PM後入座 超抵食,人均HK$298 咋,已經有無限任飲任食❣️ 除咗汽水,果汁之外,仲有好多酒類飲品:清酒、梅酒、啤酒,仲有罐裝Sapporo、燒酌,岩晒傾計聚會🤭 不過小妹鍾意飲佢嘅茶系同珍珠奶茶😋𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍講返重點先😙 小妹揀放題一定睇佢刺身種類先,呢度都算好多款,我點咗🦀長腳蟹,北寄貝,赤貝,🦐甜蝦,🐟池魚,三文魚,等等!極尚大喜屋嘅刺身真心已經算不錯,夠晒新鮮,仲有我最愛嘅貝類,好夠爽彈😋海膽壽司🍣都係必叫回本之選🧡 雖然海膽係壽司類要跟飯😂 不過唔算太大件飯,我都食咗好多件海膽壽司同吞拿魚腩蓉壽司好鮮甜美味 唔錯👍🏻熟食唔只有好多款串燒🍢,天婦羅,蒸籠點心,烏東,仲有紅燒乳鴿,椒鹽瀨尿蝦,蒜蓉粉絲蒸扇貝,燒生蠔🦪,花膠鮑魚等,每樣都好出色惹味,真係會慣住食都影唔晒d 相,熟食係熱食最吸引架嘛,你懂的🤭鍾意榴槤嘅朋友唔好錯過啦,呢間都算多款式,不過小妹唔太好,只係幫佢打卡姐🤣女仔最愛梗係甜品啦😋 多款數唔盡雪糕飲食,仲有滋補美顏「極尚

𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍

海膽壽司🍣都係必叫回本之選🧡

女仔最愛梗係甜品啦😋 多款數唔盡雪糕飲食,仲有滋補美顏「極尚椰皇燕窩蛋白」,真係食到好滿足啊🥰