2024-08-11
灣仔近合和中心嘅高檔廚師發辦,新推出兩周年優惠,十四貫 $688 已經可以食到極高質食材🤩 真係性價比超高!餐廳用上嘅食材都係嚴選當季最新鮮,而且道菜都精心製作,負責煮理嘅大廚亦都好talkative, 就算滿無虛席都能對每台食客照顧周到👍🏻𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ兩周年優惠十四貫 $688 包括前菜甜品蒸蛋配日佐海蜇𓐎真彫 -加上柚子皮,感覺好清新✨𓐎春子彫カスゴ比一般彫魚更加柔嫩可口𓐎深海池魚 -比腩位係更加多油脂,入口更加有豐富感。𓐎北海道帆立貝 竹炭鹽 青檸汁鮮甜嫩滑而且好厚身嘅帆立貝,加上竹炭鹽同埋青檸汁,更加提鮮👍🏻𓐎花咲蟹好精緻嘅一道壽司,不只蟹肉鮮甜仲蟹肉味道豐富,配有蟹膏,土佐澡唶喱。𓐎火炙薑蓉北寄貝火炙北寄貝配以少見薑蓉配搭,出奇地唔錯👍🏻𓐎火炙梭子魚醬油火炙過嘅梭子魚油脂豐富,配有辣籮蔔蓉。𓐎北海道紫海膽鮮甜又嫩滑嘅紫海膽,真係一試難忘。𓐎腦天吞拿魚頭頂嘅稀有部位,輕輕燒過之後入口即溶。𓐎甜蝦加上炸蝦油嘅甜蝦,入口已經好香,蝦味香濃😋𓐎神奈川真池魚 配有薑蓉的真池魚跟深海池魚口感不同,亦都係唔錯嘅選擇。𓐎鯖魚 超好味嘅鯖魚,師傅
𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒
ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ
兩周年優惠十四貫 $688
包括前菜甜品
蒸蛋配日佐海蜇
𓐎真彫
-加上柚子皮,感覺好清新✨
𓐎春子彫カスゴ
比一般彫魚更加柔嫩可口
𓐎深海池魚
-比腩位係更加多油脂,入口更加有豐富感。
𓐎北海道帆立貝 竹炭鹽 青檸汁
𓐎花咲蟹
𓐎火炙薑蓉北寄貝
火炙北寄貝配以少見薑蓉配搭,出奇地唔錯👍🏻
𓐎火炙梭子魚
醬油火炙過嘅梭子魚油脂豐富,配有辣籮蔔蓉。
𓐎北海道紫海膽
鮮甜又嫩滑嘅紫海膽,真係一試難忘。
𓐎腦天
吞拿魚頭頂嘅稀有部位,輕輕燒過之後入口即溶。
𓐎甜蝦
加上炸蝦油嘅甜蝦,入口已經好香,蝦味香濃😋
𓐎神奈川真池魚
配有薑蓉的真池魚跟深海池魚口感不同,亦都係唔錯嘅選擇。
𓐎鯖魚
超好味嘅鯖魚,師傅話而家當做輕輕火炙了一下,已經可以迫出油份,慢慢咀嚼油香滿滿,再配入邊夾了的紫蘇葉,感覺好新鮮。
𓐎右口魚
相比起左口魚,我更愛右口魚嘅油脂感,入口即溶係,而且肉身較大,一向都係我最愛嘅其中一味壽司😋
𓐎蝦油喬麥麵
用上蝦膏蝦提味嘅蕎麥麵,真係入口香濃而不油膩。
甜品
清新柚子雪芭🍊完美作結。
見到咁詳細嘅介紹即刻忍唔住要去食啦!
聽講優惠直至9月30日咋,好多要再去食先😋