2008-08-02 9 views
因為在open rice的rating不錯,所以在朋友生日時,決定一試。餐廳比較小,所以早已定了位。果然dinner peak hours係無位剩。麵包好味,而且有幫我地refill,真好。黑醋同蒜蓉sauce都好好味。點了五道菜﹕1. BBQ Spare Ribs: 薯角超好味。Ribs一定要熱食,凍左有d硬。燒到d汁皮有d脆,好正。但如果係BB豬而唔係大豬,d肉會更腍更正。2. Capellini Benedetto: 個汁好好味。但d蝦好似係冷藏所以冇鮮味。3. Vegetarians Pizza (M): 清清地,味道剛好。4. Insalata Salmon: 三文魚同菜好新鮮。5. Mozzarella Sticks: 炸芝士,但沒有很油膩同heavy的感覺。配果醬的食法幾新鮮。Service?得2個人serve,唔好有expectation﹗四個人,找數五百幾,合理。食物質數ok,價錢都ok,所以一定會再去。但下次一定要留力食甜品。
點了五道菜﹕
4. Insalata Salmon: 三文魚同菜好新鮮。
四個人,找數五百幾,合理。

$150 (Dinner)