2021-10-23 64 views
今日約咗同事去咗葵芳度食飯,咁其實入面嘅裝修都乾淨企理。 雖然個場唔大,但係我注重嘅食物嘅質素,咁大家睇下我以下食咗啲乜。白酒煮青口:青口幾大隻,好適合我地鐘意creamy 汁點落青口到,加埋白酒汁令青口D味道出哂嚟。虎蝦墨魚汁意大利飯: 一個墨魚汁飯我覺得比起其他餐廳更加好味因為佢墨魚汁 非常有味道真係有墨魚汁味, 而且每一口飯都充滿住佢個墨魚汁味,另外佢個虎蝦亦都燒得恰到好處,令人回味無窮所以其實除咗扒之外(因為我見others peoples 都order 牛扒)呢個我都推薦。香草牛油汁伴本菇燒春雞: 主角燒春雞我覺得整得唔錯, 隻雞充滿著香草及牛油味同埋 ,雞皮好入味, 食落去幾有層次, 同埋雞皮都唔算肥, 而且啲雞肉相當嫩口。 嗰醬加埋啲potato。 好快我兩個人已經食完。最後我同同事飲杯野莓乳酪沙冰& 香橙百香果沙冰就閃人, 其實呢一間餐廳我覺得都唔錯, 大家行過附近嘅話可以試一試。