2009-08-01 13 views
我食了EURO TART及是日SPECIAL MIXED BERRY.EURO TART就是PLAIN YOGURT既味道, 有一點酸酸地, 味道蠻好的.MIXED BERRY係用EURO TART做底再加BERRIES做既, 食得出係生果味, 不過唔知有咩BERRIES啦. 所以我中意EURO TART.至於TOPPINGS都有好多款, 不過我唔係甘中意, 所以我叫了PLAIN YOGURT就算.P.S. 一入到去SHOP真係有點暈呀, 有2個妹妹不停口甘問你野呀, 講野又超快, 老實說我只是聽到一些HIGH PITCH SOUNDS from them. 希望佢地會有所改善.