2018-07-12 785 views
一向都鐘愛Paul & Joe 既貓貓系列😍 知道酒店推出 cross over 既 tea set, 第一時間去丫😆致電 book 位時女職員十分有禮, 到達現場都一樣, 職員有禮親切, 讚👍🏻👍🏻下午除左有 tea set 外, 還提供多款食物. 我地都叫左份炸雞試下, 炸雞粉薄味道唔錯. 食物簡單以雲石紋托盤上桌, 但不失高雅, 貓貓圖案甜品超級可愛😍起初以為白色貓貓係裝飾, 後來職員提醒係白朱古力可食用🤣 而且味道不錯, 唔太甜又充滿檸檬香😋咸點用料就比較普通, 個人最愛黑松露撻. 飲品好多選擇, 選左 ice latte, 但味道淡如水. 贈送既品牌禮品都好吸引😍 但要憑換領卷到指定門市(只限朗豪坊同 K-11店) 換領, 奇怪最近既新世紀店竟然唔包括在內🤔購買了和甜品一樣既胭脂套裝, 又敗家了😜
下午除左有 tea set 外, 還提供多款食物.
我地都叫左份炸雞試下, 炸雞粉薄味道唔錯.
飲品好多選擇, 選左 ice latte, 但味道淡如水.
購買了和甜品一樣既胭脂套裝, 又敗家了😜