2023-07-29
老公好鍾意食燒肉,成日想我陪佢去食,咁啱想去葵涌廣場行街,見到呢間燒肉店裝修幾靚,而且睇餐牌食物選擇都好多,於是就試吓😊一入餐廳就見到好大嘅龍貓公仔,忍唔住即刻打卡,餐廳地方闊落,而且好多日本嘅裝修,有啲似去咗日本。餐廳用QR code落單,我哋揀咗牛小排、牛胸腹、牛舌套餐,牛小排肉質鮮嫩,充滿牛味,牛胸腹油花均勻,鮮嫩多汁,牛舌切得好薄,香滑爽口,套餐仲附送雞腿肉同埋豚腩肉,雞腿肉夠香滑,豚腩肉油脂勁香,而且有好多款醬料可以選擇,我覺得燒肉汁同埋鹽醬味道都唔錯😊套餐入面嘅紫菜飯都好正,滿滿嘅紫菜芝麻,用嚟送燒肉食一流👍🏻呢間餐廳嘅海鮮都好正,蒜蓉牛油帆立貝,呢個勁厚肉而且鮮甜多汁,另外點咗廣島蠔,呢個又係勁鮮甜而且唔會縮水,另外龍蝦尾勁鮮甜,而且爽口,唔使點醬汁都好鮮味😍牛油雜菌都好正,香濃多汁,一口甜番薯甜甜地,烤熟咗更加香。飲品方面,叫咗檸檬紅茶,茉莉綠茶,青檸梳打,冰涼清爽配烤肉食一流👍🏻呢間烤肉店食物質素真係好好,而且服務態度唔錯,不停為我們換網,而且抽風系統好好,唔會食到成身油煙味😆