以前食過一次,今年再黎係預祝朋友一年一餐嘅生日飯,咁岩又遇著11月有半價雞煲優惠,一於約朋友黎試下。本身約左9點,早到左近半小時,Staff見我係門口又見岩好重有位就招我入座,然後好細心介紹左一下,說明現有優惠。朋友唔食辣就揀左芝士,重有得揀多少濃淡☺️雞煲一到,staff又教我地食既次序,由於我同朋友都食得慢,staff好細心走左黎兩次幫我地翻兜同熄火,避免燶底🙈🙈食完打邊爐又有得揀湯底,芝士湯/雞湯,食過濃味就想食淡少少,又幾好😆大大卷既響鈴,真係好飽😂 一嚐鴨血,口感不錯 最後埋單忘了知會staff我地用半價既優惠,到俾左錢查單先記起,問返staff都好好幫我地追回差價、退返錢 好熱心,本身係自己大懵,都唔介意無得退,因為服務好好,但staff卻講句:呢啲係你地應得既優惠。感覺超級窩心,好滿意好滿足既一餐晚餐。係疫情影響下已經要收早,但仍不厭其煩好好招待,好感謝佢地既細心用心熱心。香港人加油💪🏼!我一定會再黎食嫁。

大大卷既響鈴,真係好飽😂 一嚐鴨血,口感不錯

香港人加油💪🏼!我一定會再黎食嫁。
芝士雞煲
2020-11-23
$380 (Dinner)
Celebration
Birthday