📍中環 𝙲𝚎𝚗𝚝𝚛𝚊𝚕❝IFC海景高級西班牙菜🇪🇸Tapas & Paella之夜😋慶祝生日有煙花蠟燭咁誇張!?🎇❞同家人一行四人黎慶祝細妹生日🥳🎂店員會一齊唱生日歌 壽星女仲有一大枝煙花蠟燭拎著影相🎇氣氛一流✨我地主要試Tapas同Paella 款式好多都好食 只係性價比未算最高 始終佢都係IFC入面價格定位一定高d 但環境係好decent寬敞舒服😌坐窗邊位仲有少少維港景 室外位置更有vibe🌃試左6款Tapas —— 𝐊𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐄𝐠𝐠 一份2粒以蛋殼形狀個碗仔裝住既薯蓉泡沫配上truffle同caviar 香口特別🥚😚𝐀𝐯𝐨𝐜𝐚𝐝𝐨 𝐋𝐨𝐛𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐑𝐨𝐥𝐥充滿龍蝦肉碎以牛油果包住🦞🥑𝐒𝐭𝐞𝐚𝐤 𝐓𝐚𝐫𝐭𝐚𝐫𝐞面頭一整層caviar鹹香十足配脆包片🐮🍞Paella揀左黑色既墨汁款 細d既regular都好大份 鹹香鮮味十足 (媽媽覺得太鹹我又覺特ok) 4隻原隻baby cuttlefish 大頭小墨魚好可愛又新鮮😍🦑整體不錯的~甜品試左2款 —— Cheesecake有層曲奇皮幾特別 軟滑creamy帶橙檸香🍊Churros唔推介中間太濕腍🤔𝑾𝒉𝒂𝒕 𝒘𝒆 𝒆𝒂𝒕:▪️𝐋𝐚 𝐑
📍中環 𝙲𝚎𝚗𝚝𝚛𝚊𝚕
慶祝生日有煙花蠟燭咁誇張!?🎇❞

La  Rambla  Kinder  Egg
Avocado  Lobster  Roll
Steak  Tartare  with  Avruga  Caviar

Mediterranean  Baby  Cuttlefish  &  Mussels  Squid  Ink  Paella

Catalan  Creamy  Cheesecake
Churros

Octopus  with  Potato  Foam
Smoked  Potato  &  Meat  Ball
Wagyu  Beef  Cheek  Bikini

𝑾𝒉𝒂𝒕 𝒘𝒆 𝒆𝒂𝒕:
▪️𝐋𝐚 𝐑𝐚𝐦𝐛𝐥𝐞 “𝐊𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐄𝐠𝐠” $150 (4/5)
▪️𝐎𝐜𝐭𝐨𝐩𝐮𝐬 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐏𝐨𝐭𝐚𝐭𝐨 𝐅𝐨𝐚𝐦 $220 (4/5)
▪️𝐀𝐯𝐨𝐜𝐚𝐝𝐨 𝐋𝐨𝐛𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐑𝐨𝐥𝐥 $240 (4/5)
▪️𝐒𝐭𝐞𝐚𝐤 𝐓𝐚𝐫𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐀𝐯𝐫𝐮𝐠𝐚 𝐂𝐚𝐯𝐢𝐚𝐫 $210 (4/5)
▪️𝐖𝐚𝐠𝐲𝐮 𝐁𝐞𝐞𝐟 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐤 𝐁𝐢𝐤𝐢𝐧𝐢 $160 (3.5/5)
▪️𝐒𝐦𝐨𝐤𝐞𝐝 𝐏𝐨𝐭𝐚𝐭𝐨 & 𝐌𝐞𝐚𝐭 𝐁𝐚𝐥𝐥 $140 (3.5/5)
▪️𝐌𝐞𝐝𝐢𝐭𝐞𝐫𝐫𝐚𝐧𝐞𝐚𝐧 𝐁𝐚𝐛𝐲 𝐂𝐮𝐭𝐭𝐥𝐞𝐟𝐢𝐬𝐡 & 𝐌𝐮𝐬𝐬𝐞𝐥𝐬 𝐒𝐪𝐮𝐢𝐝 𝐈𝐧𝐤 𝐏𝐚𝐞𝐥𝐥𝐚 $620 (regular) (4/5)
▪️𝐂𝐡𝐮𝐫𝐫𝐨𝐬 $110 (2.5/5)
▪️𝐂𝐚𝐭𝐚𝐥𝐚𝐧 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞𝐜𝐚𝐤𝐞 $110 (3.5/5)

꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍La Rambla