2022-09-09
鬧市中的文青cafe🗻尖沙咀厚福街有好多野食 最尾去左呢間bookmark左好耐既日式洋食cafe!可以同朋友吹下水之餘又可以坐下(๑´ω`๑)======================👅 富士山黑豚肉咖哩飯 $118呢個見咁多人推介 就叫左試試~🗻賣相果然好靚 食落咖哩味道都唔差 不過覺得汁/肉多啲既話 可以餸多啲飯會好啲~整體味道不過不失~👅 薯條配雙色醬牛油果松露蛋黃醬 $58牛油果醬較淡味 而松露蛋黃醬初頭食就好似普通沙律醬 但越食就食得出松露既味道!薯條都唔算幼 配埋醬係幾好食( ̄∇ ̄)👅 藍色富士山拿鐵 $52賣相靚 飲落味道都唔差~👅 Mocha $45🌟+$10配懸浮棉花糖🌟加左粒棉花糖係面好qq der(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)味道都ok 加埋半溶棉花糖就甜甜地 唔使落糖都得~======================⭕️食物賣相好靚!⭕️環境舒服 係可以同朋友傾計慶生既好地方 仲有塌塌米可以坐架! 🌟想坐塌塌米的話記得book定位好啲喔🌟總結味道不過不失 但咖哩飯就麻麻地 價錢都唔係話平 食set lunch應該抵食啲~▫️味道:3/5服務:3.5/5環境:4/5 ((環境定
======================
👅 富士山黑豚肉咖哩飯 $118
👅 薯條配雙色醬牛油果松露蛋黃醬 $58
👅 藍色富士山拿鐵 $52
賣相靚 飲落味道都唔差~
👅 Mocha $45🌟+$10配懸浮棉花糖🌟
======================
⭕️食物賣相好靚!
▫️
味道:3/5
服務:3.5/5
環境:4/5 ((環境定野食都適合同朋友打卡影相(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)
回頭率:3/5
人均:$100-200