2020-07-08
Impossible地像真肉的impossible burger~~~今天下班跟大舊去了中環怡和大廈新開無耐嘅basehall 覓食 我地特登避開星期五 諗住無咁逼 點知黎度都係好熱鬧 好彩都比我地搵到位 呢度好多人飲酒食野 氣氛非常星期五 令我地都不自覺high起來 好relax~~~行咗一圈之後 最後我哋揀咗呢一間好多人食嘅burger 然後叫咗Impossible burger,honbo,薯條同紫椰菜沙律。~~Impossible burger :材料有Impossible Patty,pickles,onion,lettuce同vegan xo sauce😋所謂嘅Impossible meat 其實係素肉黎 係一款連誠哥都有投資落佢嘅素肉 B仔一直都好想試 難得見到呢度有 就即刻叫咗一個黎試下 點知一食落去 wow 真係感覺難以自置信 似真嘅肉似到不得了 加埋其他豐富嘅材料 入口真係好味到不得了估唔到呢個世界有啲咁似真肉嘅素肉 仲要低卡 低膽固醇 非常健康👍🏻~~~honbo:第二個包我哋就叫咗佢哋嘅招牌漢堡 材料有2×2oz beef Patty,cheese,pickl
~~
~~~
honbo:第二個包我哋就叫咗佢哋嘅招牌漢堡 材料有2×2oz beef Patty,cheese,pickles ,onion同house sauce 牛肉漢堡扒juicy多汁 牛味重🐮 芝士溶入當中 加埋好清新嘅pickles同onion 好味得黎又一啲都唔膩
~~~
薯條:香脆即炸 而且非常大兜 好抵食 配搭嘅特色醬料亦好出色
推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥